The Tarbut V’Torah School recently completed a renovation of their existing playground into an interactive learning environment. By extending the function of the classroom outdoors, the campus gained an additional 7,000-square-foot of programmable space inclusive of a new amphitheater, growing gardens and farm, outdoor art space, interactive creek and all new play structures selected to promote health and learning. The playground also incorporates teaching elements such as writable surfaces, an outdoor classroom and reading huts set in the landscape. With an inspiration from nature, the playground uses materials such as boulders to form seating areas, synthetic turf for the surfacing at the play equipment and planting native to the region. Each of the outdoor learning and activity zones were incorporated into the site with the goals of promoting the use of the outdoors as a seamless extension of the learning spaces.

View all projects
Download PDF

Project Details

  • Irvine, CA

Other K-12 Schools Projects