The Press transforms the former Los Angeles Times newsroom and printing plant into a 300,000-square-foot creative office campus. The existing steel frame and concrete clad structure sits on a 25-acre site and retains a number of features that will allow it to be a completely new and innovative type of work environment. 

Portions of the printing plant have 50-foot clear heights. With the addition of mezzanines, large expanses of glass and strategically located skylights, tenants will be provided with dynamic spaces that are flooded with natural daylight.

The building’s original rail spur and loading platform will be transformed into a 1.2-acre outdoor space that will provide opportunities for outdoor work, dining, social gathering and recreational activities. Along the length of the building, the loading platform will be redesigned with large glass doors that give tenants the opportunity to connect to the outdoors. When completed, The Press will offer a creative work experience unlike any other in the marketplace.

View all projects
Download PDF

Project Details

  • Costa Mesa, CA
  • 300,000-square-foot facility
  • 25-acre site
  • Former Los Angeles Times newsroom

Related Press & Blog

Sustainability is the foundation of timeless design—design that transcends culture and trends. This blog is a reflection of our approach—our approach to Integrated Sustainable Design.

See all press
Visit the blog